Blindr
sk cz si en

batko

Man, 56
Bratislavský kraj - Slovensko
About me
Zistil som sa, že večná láska sa môže skončiť behom jednej noci... veľkí kamaráti sa môžu stať veľkí neznámi... že nikdy nikoho nepoznáme naozaj dokonale... že ešte stále nevymysleli nič lepšie, než máme mamine objatie... že slovíčko nikdy viac sa nikdy nesplní a že navždy sa vždy skončí..
Nedá sa všetko napísať do písmenok,samota bolí.Žijem stále so ženou a synom v jednom dome a nie som ešte rozvedený,nežijeme spolu už druhý rok,som ženatý 30 rokov,práve som oslávil perlové výročie svadby a žena mi oznámila v deň mojej 50tky,že sa chce rozviesť,vraj nieje šťastná vo vzťahu,kvôli nej a synovi som sa vzdal vlastnej rodiny a pred nedávnom som začal brať lieky na srdce,je to ťažké vysvetliť.
Looking for
Hľadám si spriaznenú dušu, ženu,ktorá vie čo chce a bude ma mať rada, taký aký som...
Characteristics
Height: 170
Weight: 70
Hair: Čierna
Eyes: Hnedá
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.