Blindr
sk cz si en

Braňo 75

Man, 49
Trnavský kraj - Slovensko
About me
Žiaden človek sa neochudobňuje, keď je dobrý k druhým. Presne naopak: láska, ktorú darujeme ostatným, sa nám niekoľkonásobne vráti.
Looking for
Mať skutočného priateľa je v dnešnej uponáhľanej dobe veľkým darom. Nemyslím sezónnych priateľov, ktorí vám do života prídu a odídu v rôznych časových obdobiach, a potom ani nevieme ako sa volajú a kedy sme sa vlastne stretli. Myslím naozajstného priateľa, človeka, ktorý nás sprevádza skoro celým životom. Takého, ktorý stojí pri nás v dobrom aj v zlom, povzbudí a nezávidí, dopraje a veľa nežiada.
Characteristics
Height: 188
Weight: 78
Hair: Sivé
Eyes: Hnedé
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.