Blindr
sk cz si en

Brano99999999

Man, 26
Prešovský kraj - Slovensko
About me
Ľudia, ktorý sú na zoznamke z akéhokoľvek dôvodu by sa mali navzájom stretávať a nie sedieť doma a čumieť do mobilu. Život je krajší naživo ako v mobile. Ten mercedes na instagrame je síce pekný, ale oveľa lepší pocit je šoférovať reálne auto, hoci aj obyčajnu 20 ročnú fábiu, takisto je lepší pocit byť hoci pri jazere, ako spoza obrazovky pozerať na more. Čo sa týka spoznávania pred stretávaním, v tomto naozaj nie som trpezlivý a ani nechcem byť. Je to choré si písať mesiac než sa vôbec dokopať k stretku. Buď chcem, alebo nie, žiadne neviem ani niečo medzi tým neexistuje. Ak sa bojíš stretávať, to čo sa teraz dočítaš ťa síce znepokojí, ale písanie ti na spoznanie človeka nestačí. Kľudne sa za peknými fotkami mladého človeka môže skrývať seriový vrah, alebo úchyl a zistí sa to až po pár obetiach, tak ak sa bojíš stretnúť, kľudne mi zavolaj aj cez video, zistíš, že som ok a ide sa svet gombička?
Looking for
Nejakú milú a sympatyckú ženskú, správne trafenú, vášnivú, ale tak trochu aj slušnú, ktorá svoju zvrátenosť neukáže v spoločnosti, ale až za dverami domu?
Characteristics
Height: 183
Weight: Empty
Hair: Krátke, hnedé
Eyes: Krásne, Hnedé
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.