Blindr
sk cz si en

Davis

Man, 32
Moravskoslezský kraj - Česko
About me
O mě respektive o člověku jako takovém si každý musí udělat svůj názor a poznat ho .Můžu tu přece napsat cokoliv no ne ...:-)
Looking for
Slečnu, Ženu. Pokec,nezávazné schůzky milování, pobavení ,někam vyrazit.Možná něco silnějšího když to bude oboustranné Ale taky ne každou co ....Ale krásnou čistotnou voňavou ženu s dobrym charakterem Nechávám to plynout to co má přijít přijde jestli tady nebo v běžném životě to už neřeším. Všechno co může přijít může taky i odejít ať už je to dobré nebo zlé....Takže nevím co přesně tu hledám ale nějaká slečna mi to tady možná pomůže zjistit
Characteristics
Height: 168
Weight: 74
Hair: Krátké tmavé
Eyes: Podívej se do nich:-)
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.