Blindr
sk cz si en

Ella2020

Woman, 33
Banskobystrický kraj - Slovensko
About me
Som čestná žena, vzdelaná, rodinne zameraná, pri zemi, citlivá, veľkorysá, ochotná, vyrovnaná a veľmi milá s porozumením. Som pripravená nadviazať vážny a dlhodobý vzťah so správnym mužom a viem, že to môže byť milujúci, starostlivý, milý, zodpovedný, romantický, verný a rád vyjadrujem svoje city. Som plne pripravený a odhodlaný nadviazať vážny vzťah. Vo svojom vzťahu milujem aj maličkosti medzi mužom a ženou, spoločné zdieľanie myšlienok, dobré i zlé životné chvíle, tiež intimitu, nakupovanie v potravinách a spoločnú prípravu jedla, návštevu rodiny a priateľov vo dvojici, plánovanie budúcnosti spolu a oveľa viac.
Looking for
Hľadám vážny vzťah, ktorý skončí manželstvom, ktoré vytvorí rodinu. Len sa snažím nájsť toho muža, ktorý by mohol byť mojím najlepším priateľom. Snívam o tom, že sa zamilujem do toho zvláštneho muža. Niekto čestný, úctivý a tolerantný, ktorý má dobrý zmysel pre humor, je ľahko komunikovateľný a chce si založiť rodinu. Úsmev ide ďaleko - urobte dnes niekomu radosť! Dnes by som si len želal, aby som mal s kým zdieľať môj život, všetko, s ktorými som prežil dobré i zlé chvíle. Pikniky, prechádzky ruka v ruke, aké pekné. Mám rád človeka, ktorý má v srdci vášeň a v očiach romantiku. Hľadám človeka, ktorý má humor, súcit, čestnosť, bezúhonnosť, lojalitu, vernosť a je dobrým komunikátorom a úctivým človekom. Chcem niekoho, kto je tu pre mňa psychicky aj fyzicky tak, ako budem pre neho. Dúfam, že ste pripravení na vzrušujúce dobrodružstvo priateľstva, čestnosti
Characteristics
Height: 170
Weight: 70
Hair: Black
Eyes: Black
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.