Blindr
sk cz si en

Enlin

Woman, 38
Jihomoravský kraj - Česko
About me
Nejsem žádná umělá a vždy perfektně upravená barbína, spíš takové rozcuchané káčátko, které má nejčastěji ledabylý culík, nebo drdol, tričko, sportovní legíny a botasky;). Nejsem žádná královna krásy, ale mám taky nějaké plusy;). Mám ráda ve věcech pořádek a svůj systém, docela lpím na dodržování pravidel, ale umím být i spontánní. Ráda se směju, jsem skromná, mám radost i z úplných maličkostí, co nic nestojí, nečekám od muže zásobu kabelek, botů a šperků, ani dovolené u moře... Mám ráda slušně vychované lidi se zdravým selským rozumem, komunikativní, upřímné, otevřené, mám ráda srandu, čokoládu, překvapení, gesta;) a užívání si života. Na první pohled tak asi nevypadám, ale jsem vášnivá a hledám k sobě vášnivého muže (ne jen nad*ženého), protože bez vášně, kterou chci z muže cítit 24/7 bych nedokázala být šťastná. Někdy umím být i líná, umrčená, občas urážlivá, zakládám si na "správné" gramatice a ráda opravuju;), vyžaduji po muži určité věci, které považuji za důležité.
Looking for
Vášnivého vyzrálého muže na vážný vztah, nemám zájem o nezávazný se* a psaní jen o se*u. Hledám muže, který bude mít v sobě energii a chuť do života, bude se rád smát a něco podnikat, nehledám hospodský a gaučový typ;). Hledám zásadového nekuřáka a nekonzumenta drog, s kladným vztahem k přírodě a sportu. Hledám někoho, kdo bude mít podobné záliby, přivede mě třeba i k jiným sportům a zdravějšímu životnímu stylu;). Hledám muže, ze kterého budu cítit, že je to chlap, se kterým se budu cítit bezpečně a milovaně. Nepotřebuju vysokého a vysportovaného modela, raději trochu silnějšího chlapa, než střízlíka;). Chlapa, který se umí pohádat a křičet, ale nikdy mě nenechá jít spát smutnou, nebo uraženou a uprostřed hádky se na mě dokáže vášnivě vrhnout a hodit si mě do postele.. Chlapa, který umí přiznat chybu, omluvit se, a který nepráskne dveřmi hned po prvním konfliktu, ale bude ho chtít vyřešit. Hledám muže, který je věrný, upřímný, otevřený, komunikativní, gantleman, empatický... Muže, který je také jako já tulící typ a nebude mu vadit se k sobě mít i na veřejnosti. Hledám muže, který bude mít v sobě také kousek dítěte a spontánnosti a nebude se za mě stydět, když půjdu po obrubníku, nebo se budu chtít pohoupat na houpačce, nebo si zaskákat v kalužích;). Nejsem na přeslazenou romantiku, ale určitá gesta, co muž dokáže udělat, mě dokážou odzbrojit;). Muže, který umí dodržet svoje slovo a má morální kredit. Hledám chlapa, který si nemyslí, že vaření a úklid je jen pro ženy. Hledám muže, který mě bude chtít i s mými dvěma dětmi a klidně bude mít i nějaké své. Muže, který má vyřešenou minulost.
Characteristics
Height: 161
Weight: 55
Hair: Dlouhé hnědé
Eyes: Převážně modré;)
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.