Blindr
sk cz si en

Imreti731827747

Man, 47
Moravskoslezský kraj - Česko
About me
Jsem nekuřák,pohodový,soběstačný,spolehlivý,ve vztahu věrný,pracující chlap,také ale i flegmatik,praktik a i skeptik,introvert,upřímný,tolerantní,nesmělý,bez závazků, nudista, bydlím sám.
Looking for
Chybí ti pohlazení,obejmutí,milé slůvko,pomazlení,mít se ke komu přitulit?Hledám k sobě dívku/ženu,tak trochu švihlou v dobrém slova smyslu,tolerantní,usměvavou,milou,normální/štíhlé postavy,aspoň trochu pohlednou.Pro začátek kamarádství,občas spolu vypadnout ven,na procházku nebo na výlet, k vodě na nudi pláž a časem při oboustranných sympatiích možný nějaký typ vztahu.Nebráním se ani trvalému vztahu a společné domácnosti.Co se věku týče nejlépe do 40,věkový rozdíl tolik neřeším,mohu si rozumět stejně j třeba s 18kou tak i 40cítkou,vše záleží jak si sedneme.Hlavně aby byla schopna mě mít ráda i s mými chybami.
Tak jestliže toto některou dívku/ženu oslovilo,budu rád když mi napíše zde nebo na můj tel.co mám v nicku.
Dokud zde toto bude,tak to je stále aktuální.Přeji hezký den všem,kdož zde zavítají a dočtou to až sem.
Characteristics
Height: 185
Weight: 105
Hair: Hnědé
Eyes: Hnědé
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.