Blindr
sk cz si en

Jakub Larry

Man, 27
Trenčiansky kraj - Slovensko
About me
Ahojte som mladý, milý, zodpovedný muž, ktorý vie čo od života chce, žijem si svoje sny a riadim si život podľa seba tak akoby som si to mal užívať naposledy, pri každom malom zakopnuti treba ísť ďalej, neobzerat sa a myslieť len na to co chce každý dosiahnut a čím chce naozaj byť.
Looking for
Hľadám tu ku sebe milé nežné ženské stvorenie, ktoré je šialené a otvorene všetkému novému, mam rad šport, prírodu, turistiku, a všetko čo je spojené s pohybom a zábavou. Somnou si bude žena skôr užívať odrenalinove zážitky plne prekvapení... Nemám rád nudu a leňošenie... Ale dám jednu malú napovedu.... Láska ide cez žalúdok... Všelijakými výbornými jedlami si ma rýchlo získa ? teda pokiaľ nevynechá v každodennom jedálničku mäso ? no tak už som toho dosť napísal... Skrátené hľadám proste len ženu ktorá doma nesedí len na gaučia jej jediná pobybova aktivita by bola len nákupy a vymetanie roznych drahých butilov a obchodou... Máš rada adrenalínové zážitky a rôzne športy a aktivity... Moja predstava prvého rande je ísť niekde volne do prírody a všetko ostatné už nechať na náhodu alebo ako sa hovorí šťastie a osud ?
Characteristics
Height: 174
Weight: 72
Hair: Hnedé
Eyes: Modré
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.