Blindr
sk cz si en

Lucas30+

Man, 37
Žilinský kraj - Slovensko
About me
Som vyštudoval i svet pochodil, pracujem, koľko sa dá. Vo voľnom čase je to COVID režim, i keď som sa zaočkoval, i tak nikto nie je dosť odvážny ísť so mnou niekam minúť zarobených pár eury.. Hej som sám, a nie je mi tak dobre, chcem konečne ženu 30+ čo nespomína na ex a nesníva o rytieroch s hradmi a koňmi..

Vyznám sa vo filmoch, technike, vede, trošku pop kultúre a rozumiem medicíne, školám, štátu, právu, len som lenivý tak primerane. Momentálne veľmi urečnený, ale chatovať nechcem nijak dlho, uviďme sa naživo.. neni času nazvyš, že. Ja károu pricestujem, keď sa dohodneme. Steve Jobs žil len do 56ky, tak nech toho ešte veľa stihneme!
Looking for
Chcem rozumnú a inšpiratívnu ženu, ktorá má pozitívny vzťah k dětom, aby som bol ja jej kamarátom a partnerom na celý život, vtipálkom i radcom, podporovateľom. Myslím, že je so mnou prinajmenšom málo nudy. Pracujem ako ďas, ale v kreatívnom biznise, takže mám čas na čokoľvek potrebujeme My a Tvoje, naše deti ;)
Characteristics
Height: 180
Weight: 90
Hair: krátke plavé
Eyes: Empty
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.