Blindr
sk cz si en

LukeCB

Man, 26
Jihočeský kraj - Česko
About me
Jmenuji se Lukáš momentálně dokončuji VŠ a chystám se na další. Hledám tu rozumnou polovičku. Jsem relativně normální kluk, jen na místo zalíbení v autech a fotbalu mám historii, hasiče a zvířata. Jsem docela knihomol a rád tvořím, například historické dokumenty na YT. Když začnu mluvit už mě moc nejde zastavit, jsem holt huba ukecaná, zároveň mám moc rád humor osobně zejména ten černý a to až do úplné krajnosti. Rád cestuji navštěvuji památky a místa spjatá s historií. Povahově jsem docela kliďas (kromě toho když sedím za volantem a když mi něco nejde ?) nerad se hádám, ale zase hodně rád diskutuji. Upřímně už nevím co víc sem psát, navíc když to nejspíše nikdo nečte... Takže zbytek si třeba povíme potom :) Jinak jsem docela pragmatik, občas cynik a snažím se být realista.
Looking for
Úplně normální holku/ženskou, ideálně cca v mém věku, vzhledově nějaký typ nemám, takže to tu ani nebudu popisovat. Každopádně nemám rád hysterky, stíhačky, paštiky a takové ty co ještě pořád nevědí co vlastně chtějí od života i když jim je 25. Jinak taková ta klasika: hodná, milá, chytrá, byl bych moc rád kdybychom měli alespoň nějaký koníček společný a měli si o čem povídat. Hledám vlastně partnerku, kamarádku na výlety atd. v jednom. Každopádně budu rád i pokud budeš mít své vlastní koníčky. Základem je pro mě upřímnost, věrnost a sranda! ☺ Holka bez smyslu pro humor neprojde... Jo a taky moc nemusím kuřačky, sám jsem až fanatický nekuřák (maximálně občas vodní dýmka), stejně jako nemám rád trávu atd...
Characteristics
Height: 180
Weight: 100
Hair: Hnědá
Eyes: Hnědá
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.