Blindr
sk cz si en

Marek Vápeník

Man, 26
Bratislavský kraj - Slovensko
About me
Som mladý 19 ročný chalan čerstvo prisťahovaný do Bratislavy ktorý sa rád porozpráva o hocičom :) Z pohľadu verejnosti som tichý a plachý človek no kto ma spozná tak zistí opak ;) Som človek úprimný takže úprimnosť považujem za vlastnosť číslo 1 tož poviem radšej na rovinu pravdu aj za cenu ublíženia ako nejakú milosrdnú lož :D Mám rád zvieratá / prírodu / ovšem ak by bolo s kým tak by som ju aj začal navštevovať :D Alebo poprípade posilku takže by si mohla byť aj moja spáringpartnerka . Rád pomáham ľudom ideálne z nejakou angličtinou ktorú mám celku rád :D Takže to by aj stačilo ak budeš mať záujem ozveš sa :)
Looking for
Tak koho hľadám no ideálne babu z ktorou by som si vytvoril priateľský / hlbší vzťah založený na úprimnosti . Vzhľad nejak neriešim ale predsa mohla by si spadať do určitej priemernosti :D to je síce široký pojem ale rozhodne by si nemala mať problém pri nejakej aktivite napríklad nejaké behanie pri ktorom sa po 10 metroch zadusíš :D
Characteristics
Height: 168
Weight: 61
Hair: Špinavý blond
Eyes: dajme tomu modré :D
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.