Blindr
sk cz si en

Martinez84

Man, 39
Moravskoslezský kraj - Česko
About me
Nazdárek
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem,ale nehledám žádnou náhradní matku, umím se o sebe postarat sám,jsem otec samoživitel a hlava zatím dvoučlenné rodiny(syn),na pracáku jsem v životě nebyl a na státní ,,podporu" se nespoléhám, bydlení mám svoje a stěhovat se zatím nehodlám,na vztahy jsem moc štěstí neměl,ale čtyřlístky taky nesklízím kosou,ale jednou to stopro klapne, automaty nehraju a exekuce mi portfolio nekazí,radši makám v montérkách na zahradě,než se pařit ve smokingu,práce mi nesmrdí a špinavé ruce se dají vždycky umýt,ale občas třeba taky vypnout a snížit tempo(ne workoholik fakt nejsem), když si pivko občas dám, opičku mám veselou a hádky ze srdce❤️ nesnáším. Milionář nejsem,ale o hladu nejsem a na hlavu mi neprší. Čtyřkolový oř mi není cizí ale radši lítám na kole po horách, sport mám radši aktivní než televizní (kromě MS v hokeji,to fandím jak ďas)
No už je to dost dlouhé takže asi tak a víc můžem pokecat třeba FB Martinez Špačoslav
Looking for
Parťačku pro život ve dvou plus děti samozřejmostí, hlavně ženu v pohodě s aspoň trochou smyslu pro humor,co nemá v hlavě guláš, nebojí se pohybu a už se chce usadit (na známosti na jednu noc už jsem starej). Celkově vzato ta jiskra tam musí být a pak se uvidí
Characteristics
Height: 199
Weight: Empty
Hair: Empty
Eyes: Empty
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.