Blindr
sk cz si en

Michal_PD

Man, 36
Trenčiansky kraj - Slovensko
About me
Snaživý, spravodlivý, UPRIMNY, romantický, vášnivý spoločenský inteligentný všímavý ľahko uraziť teľný a dobrý človek ale zlom ľuďom viem aj ublížiť je na to pádny dôvod rád vychádzam z každým zmierenie a verím že všetko sa dá vydiskutovať normálne aj verím to že nie s každým
Looking for
hľadám si dievča z ktorým budem zdieľať spoločný život až do smrti chcem úprimný vzťah založený na dôvere a vzájomnej úcte o svoju polovičku sa budem starať a rozmaznávať ju na oplátku očakávam úprimnosť a to ze si ma bude zato všetko nadosmrti vážiť ak takú nájdem budeme spolu šťastný ale už mi uhasina nadej no predsa to nevzdávam. ?
Characteristics
Height: 177
Weight: 75
Hair: Čierne
Eyes: Hnedé
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.