Blindr
sk cz si en

m_sab

Man, 42
Bratislavský kraj - Slovensko
About me
Čaute dámy, slečny - na prvý pohľad mám všetko, čo si môžem ku šťastiu priať (zdravie, bývanie, prácu, deti...), ale predsa len mi niečo chýba, a to môžeš byť práve Ty. Som inteligentný chlap, rozhľadený, nie som komik ale je so mnou aj sranda, viem byť aj vážny a vypočuť si ťa, a po všetkých tých skúsenostiach, verím, že aj dobre poradiť. Čo sa fyzična týka, fotky pošlem obratom,keď prejavíš záujem - som športovejší typ (turistika, beh, bicyklovanie, občas plávanie), a viem si oddýchnuť aj pri dobrom filme.
Looking for
Hľadám sympatickú ženu, ktorá je inteligentná, nemusíš ale môžeš byť športovejšie založená (napr túre nepovieš nie), máš zmysel pre humor, deti v pohode, sám mám dve. Pre mňa je vzťah niečo, na čom sa obaja podieľajú, tak nebieriem to ako dotazník pri pohovore na prácu, stačia sympatie, spoločné koníčky a otvorená myseľ :-)
Characteristics
Height: 176
Weight: 80
Hair: Krátke, hnedé
Eyes: Modré
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.