Blindr
sk cz si en

NAVRKAL11

Man, 30
Moravskoslezský kraj - Česko
About me
Něco o mě .. já muž 28 let, se stálým zaměstnáním a tudíž i každý měsíc se stálým příjmem ?? ... Jsem z Ostravy bydlím u rodičů.. (ano je mi 28 let a bydlím u ''rodičů'' si asi říkáte že ?? .. je to ale tak že rodiče mají velký rodinný dvou generační dům se zahradou a s dvěma patrama takže já bydlím v horním patře kde mám svoji ložnici, svoji koupelnu se záchodem a ještě jeden pokoj který ale moc nevyužívám... řádně jim platím nájem každý měsíc za to horní patro takže v tom nevidím žádný problém že sdílím dům s rodiči ?... samozřejmě časem kdybych si NÁHODOU ?? (Prosím ????) našel pritelkyni tak samozřejmě bych se sní chtěl přestěhovat do nějakého svojeho vlastního domečku ?? ...) to je tak asi všechno o mém bydlení ?? .. rekl sem vám tady asi víc než bylo potřeba ale nevadí ?? ... takže jak sem řekl je mi 28 let chodím pravidelně od pondělí do pátku do práce a víkendy si většinou užívám jak jen můžu ?? .. (někdy) ?? ...Takže kdyby se tady našla nějaká sympatická, hodná, milá slečna, a samozřejmě tak nějak i pěkná tak se vůbec nebudu zlobit???? a budu čekat až napíše ??? ... Takže pokud sem tě nějak zaujal tak neváhej a napiš mi ??? budu čekat ?? .. s pozdravem Tomáš ???
Looking for
Hledám sympatickou, hodnou , slušnou ??? přirozene inteligentni ... a samozřejmě pěknou ženu či slečnu z okolí Ostravy nejlépe ???
Characteristics
Height: 193cm
Weight: 107kg
Hair: Blond
Eyes: Modré
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.