Blindr
sk cz si en

Radekkres

Man, 26
Jihomoravský kraj - Česko
About me
Je to těžké, ale napiš a uvidíme co se bude dít dál. Pokud chceš určitě odpověď, začni v tipem a nebo něčím pikantním
Looking for
Tak ještě jednou, hledám příjemnou slečnu či ženu, na příjemné kamarádství. Zajít do kina, posedět u kávy, když bude čas a chuť zajít na večeři, potom třeba když si sedneme, strávit společně pár nocí při vínku a co se bude dít potom už nechat na kouzlu okamžiku, nehledám holky na jednorázovky, ale milou hodnou kamarádku na společně strávené léto bez vztahu.

Měla by si mít ráda pivko nebo to výše zmíněné víno, protože kdo ví, třeba se ocitneme na diskotéce, nebo vesnické zábavě. Věkově do 35 let a bez dětí, ať máme čas na sebe. Budu se těšit na konverzaci Radek.
Characteristics
Height: 183
Weight: 105
Hair: Hnědé
Eyes: Hnědé
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.