Blindr
sk cz si en

Drrawec

Man, 58
Olomoucký kraj - Česko
About me
Jsem ženatý a nehodlám to měnit.Asi to není správné ale mám choutky si užít sex s jinou ženou bokem.. štíhlé postavy,trochu bříško..Vousy nenosím,tělo ochlupené.Holím se pouze v podpaží a někdy i dole, ale přinejmenším to tam alespon upravuji at to není jako porost v džungli :-)Oči hnědé barvy i vlasy, které ovšem už jdou pomalu do šeda a dost jich ubylo."plně bez vlasů nejsem.Jsem kuřák a alkohol si dám také. Mám rád orální sex oboustranně.Nebráním se dominaci ženy,ale nemám v tomhle zkušenost..Asi bych se nebránil ani jít do páru žena+muž..nevím..Foto sebe samotného,či mé postavy,nebo jak to napsat mohu poslat na požádání.Nejsem žádný krasavec,ale asi ani ůplná hrůza také ne.Co mne se týče,tak více než vzhled druhého člověka, tak je důležitější vzájemná sympatie..
Looking for
Ženu či dívku které by nevadilo že jsem starší..Jen psaní, či tak něco, možná i setkání co já vím ???.Za peníze určitě ne..
Characteristics
Height: 173
Weight: 72
Hair: Hnědá
Eyes: Hnědá
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.