Blindr
sk cz si en

FriendlyReminder99

Man, 24
Hlavní město Praha - Česko
About me
Fajn člověk, co víc říct. Věnuju se programování, sem tam dostanu chuť si něco zahrát, a sem tam mě doslova mrzí, že nedokážu dostat hudbu z hlavy do sešitu na noty :D.
Moje zájmy jsou spíše proměnlivého typu, jelikož... jednoduše existuje tolik super věcí, že bych dělal vše najednou - a to jak víme, nejde :).
Nebudu lhát, něco mám za sebou, ale pracuju na sobě tak, aby vše bylo jen lepší a lepší. Zda je to kontraproduktivní se ukáže samo - ale i tak je vždy prostor na bugfixy (vylepšení).
Nejsem hardcore dreamchaser, to ne. Rád si projdu životem v dobrém duchu, a s mírou, než abych se neustále do něčeho vrhal. Rád si užiju cokoliv, co si užít jde, a nerad se vrhám do negativních věcí, a debat, ačkoliv je to někdy nutné.
Pokud vidím, že něco je fakt špatně, a je třeba to změnit, změním to. Třeba mi to fakt trvá - ale dotáhnu to, což je na celé věci nejpodstatnější.

Healthy Mind>Smile==Eyes>Hair>Upper Body>Lower Body>Anything Else.

Nejsem nijak vybíravý - ale pokud se v něčem necítím dobře, tak to nepůjde, pardon, baterky mám jen jedny (a mentální (ne)zdraví) také jen jedno. :)
Looking for
Héle.. Něčím jsem si prošel, a pořád absolutně nevím, o co kráčí. Ale což! Času dosti.
Pojďme si říct narovinu, rád bych s někým kráčel na tý (zatím krásný) kuličce.
Psát explicitně, co chci, nebo nechci je poněkud zbytečný, takže to vezmu jednoduše:
Natural, vesnický člověk, který neřeší bulvár, ani tiktok, a raději tvoří, než konzumuje.
Tzn - umění, příroda, zvířata, foto.

A specifikum - kink positive.

Pokud poznáš něco z textu, jako třeba...
"Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come with me"
Nebo
"Creatures I’ve been dreaming are coming down
They're changing my future
Visions I had buried underground
Return as abusers"
Tak jsi pravděpodobně "dost stará", v pozitivním smyslu.
Characteristics
Height: 184
Weight: 65
Hair: Hnědá
Eyes: Hnědá
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.