Blindr
sk cz si en

HledámSlunce

Woman, 42
Hlavní město Praha - Česko
About me
Jsem někdy nejistá, někdy rozhodná. Někdy veselá, někdy smutná. Někdy srším energií a někdy jsem unavená. Někdy se načančám a někdy vlezu do tepláků. Prostě normální, bez přetvářky.
Mám ráda spoustu věcí... výlety, hory, lesy, přírodu, zahradu, hudbu, sem tam kulturu a knihu, kreslení, lyže, kolo (přiměřeně), bowling, pingpong, tanec, legraci (ale nepamatuji si vtipy), ale i třeba ticho někdy.... určitě jsem něco zapomněla - třeba jižní Moravu a vínko :)
Z minulosti mám jeden závazek: 13letou dceru.
Looking for
Nikoho konkrétního jsem si nevysnila. Takže někoho, s kým si budeme rozumět, doplňovat se, tolerovat naše nedokonalosti a zasměje se. Asi by bylo fajn, kdybys chtěl sem tam něco podniknout a třeba měl i kutilské nápady a šikovné ruce (není podminkou) a hlavně abys měl srdce (a ne někde hluboko zabetonované)...
Characteristics
Height: 173
Weight: Empty
Hair: Delší hnědé
Eyes: Modrošedé
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.