Blindr
sk cz si en

Ibaskusam

Man, 43
Solomon Islands
About me
Zlaty, len ma vykopat..
Ak si zena, mozes mi napisat aj tvoje hodnotenie na túto aplikáciu, resp. webove jej rozhranie. Myslim konkrétne veci, ako napr. spokojnost s komfortom pisania v textovom poli, atd. Nemam z toho ziadne peniaze. Ak mam vyjadrit z odborneho hladiska seriozny nazor, pomoze mi aj hodnotenie inych, teda aj nejaka statistika. Nemusíme sa zoznamit, ani pisat si. Kvoli tomuto ucelu na veku atd nezalezi. Ďakujem. Na druhej strane, nie je potrebné ziadne mucenie, aby som siel na kavu pri vzajomnych sympatiach. "Kavu" myslim ako naozajj kavu..
Looking for
Mozno teba, ak si mila, prijemna.. Dokonala byt nemusis, ale ocakavam troska sudnosti. Z mojej vysky a hmotnosti vyplyva, ze sa neprejedam, znazim sa cvicit a troska starat sa o svoje zdravie.
Characteristics
Height: 220
Weight: Empty
Hair: Empty
Eyes: Empty
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.