Blindr
sk cz si en

Lucaso1

Man, 32
Nitriansky kraj - Slovensko
About me
Som úprimný človek ktorý sa snaží byť sám sebou, som romanticky typ ktorý rád príjma od partnerky objatie sladké bozky a romantické trávenie večera.
Nakoľko som citovo založený a rád dávam partnerke najavo všetko čo cítim som rád keď mi to polovička opätuje.
Niesom človek ktorý iba s niekým žije, som človek ktorý rád dáva a príma všetko čo vo vzťahu má byť. Život vo dvojici nieje iba o ahoj, lúbim ťa ale aj o dotykoch a neznostiach, veď ako inak a najlepšie sa dá prejaviť láska city a túžba ? Nie nieje to zautomatizovane slovo lúbim ťa, pretože aj slovo dobrý deň znamená maj dobrý deň ale koľko ľudí si uvedomuje tento význam ? Každý to berie ako slušnosť a pozdrav.
Ale aby som sa nezamotal iba pri dotykoch maznaní a milovaní sa ?
Som človek ktorý rád trávi čas v prírode, rád sa bicyklujem, rád sa motám okolo áut a taktiež rád spoznavam krásy Slovenska a Česka. Ale najradšej by som to zdielal vo dvojici ( môže sa pridať aj prírastok ).
Nechcem tu písať romány na pokračovanie veď viac sa dozvieš keď napíšeš :)
Looking for
Romantickú, vášnivú, trochu strelenú a dobrodružnú ženu ktorá má srdce na správnom mieste.
Characteristics
Height: 181
Weight: 97
Hair: Plavé
Eyes: Modré
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.