Blindr
sk cz si en

MrKandal

Man, 42
Bratislavský kraj - Slovensko
About me
I`m a well traveled sarcastic and kinky bastard, but otherwise I`m fine :p ...and damn good in the kitchen ;)
Tolko na odstrašujúci úvod pre slabé povahy :p Inak ukecaný extrovert ktorý býva sarkastický, zaujímam sa o dianí vo svete a v spoločnosti už od malička, vrátane vedy. Žil som v zahraničí a čo to precestoval, takže rozhlad na hlbšiu konverzáciu by bol tiež. Okrem toho, že fušujem skoro do všetkého :D, viem byť aj starostlivý.
Looking for
Nájde sa tu sympatická, rozhľadená a vášnivá žena, ktorá okrem naplnenia rôznych snov a fantázií ocení na partnerovi aj to, že dokáže byť oporou a dobrou spoločnosťou, má dobré zázemie a je otvorený aj perspektíve vzťahu (so všetkým čo k tomu patrí)? Ja vysoký, VS- vzdelaný, športovo založený milovník nehy, vzrušenia a cestovania, dominantný/switch kandaulista, ale otvorený aj pre nové skúsenosti. Rád varím, debatujem o roznych temach, počúvam hudbu, ale som vnímavý aj k iným formám umenia a kultúry. Teším sa na tvoju reakciu, prípadné otázky rád zodpoviem.
Characteristics
Height: 190
Weight: 95
Hair: Empty
Eyes: Empty
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.