Blindr
sk cz si en

Neliator

Woman, 21
Hlavní město Praha - Česko
About me
Jsem možná trochu střelená holka, která má ráda hudbu, konkrétně hlavně Jazz, Folk, folklor, ale nebráním se vlastně čemukoli. Docela mě baví historie, to hlavně 20. století, třeba ráda poslouchám příběhy 20. století. Mám ráda dobré jídlo, kávu, ráda chodím do kaváren, čajoven, na koncerty a taky do divadla. Pak mě baví i cestování, asi hlavně k vůli jídlu, ale taky ráda poznávám nové lidi a nová místa.
Looking for
Ráda bych si k sobě našla fajn kluka, se kterým by nám spolu bylo dobře. Moc pěkné by bylo, kdyby uměl tancovat a měl by chuť mi pomoct v tom, abych se to pořádně naučila. Ale rozhodně to není podmínka.
Characteristics
Height: 155
Weight: Empty
Hair: hnědé, kudrnaté
Eyes: Empty
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.