Blindr
sk cz si en

Paulo92

Man, 31
Jihomoravský kraj - Česko
About me
Jak popsat sám sebe? Já sám můžu říct, že mám rád sport, hry, sledování seriálu a filmů. Podnikání výletu a turistiky je dobré dělat minimálně ve dvou, pak je to lepší zábava. No asi tak jak tu píše každý. Do rozboru mé osobnosti bych se moc nepouštěl, přeci jen nejsem dokonalý spisovatel. Ale rád odpovím na jakýkoliv dotaz. Ale žádný psycho joker nejsem to zase ne.
Looking for
Chtěl bych tu potkat holku, které nebude vadit, že každý týden není nové dobrodružství. Ale třeba se jen se mnou podívá na fantasy film. Možná blbý příklad, ale na správné zážitky se nemá tlačit, pak si je člověk víc pamatuje. Snad to nezní jako že jsem pecivál. To určitě ne.
Psát nějaké požadavky typu výška, váha, nebo barva vlasů je celkem blbost. Snad nejsem v elektru pro nový mixér. :)
Characteristics
Height: 183
Weight: 87
Hair: Špinavý blond spíš hnědé
Eyes: Modré
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.