Blindr
sk cz si en

JuriBojka

Man, 33
Banskobystrický kraj - Slovensko
About me
Som obyčajny ,skromny chlap .. mam rad podobnych ludi , rad sa zabavam, jazdim autom , rad opravujem auta , bicyklujem .. v zivote som sa vela krát sklamal takže viem čo chcem . Niesom milionár ale viem dať toho vela ☺️ som zručny a dobry aj v inych veciach ? Nepijem , nefajčim ..
Looking for
Hladám niekoho zaujmaveho , niekoho obyčajneho , neznašam zlatokopky , chcel by som ozajstnu partnerku ktora by nemala problem s kuchyňou a s partnerskym životom , aby mala rada prirodu a take normalne veci , alebo niečo zaujmave nezaväzne ? Proste nebránim sa ničomu ,ale nemám čas ani chuť na detske hry .
Characteristics
Height: 176
Weight: 82
Hair: Cierne
Eyes: Hnede
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.