Blindr
sk cz si en

Kasper

Man, 35
Jihomoravský kraj - Česko
About me
Už mi lásko není 25.
Už mi není ani 26.
Já mám rád svůj nepořádek
a pár oblíbenejch pohádek ;)

Žiju v ledové jeskyni (Wi-Fi mámé a teče teplá ?) s jedním vlkodlakem, který co mu chybí na velikosti, dohání svým temperamentem. ?Před vchodem máme ohradu, ve které chováme stádo jednorožců, kteří jedí jen bonbóny a kadí duhu. ? Za úplňku běháme po lesích a vijem na měsíc. Samotné nás to ale už moc nebaví a všechny rusalky a divoženky si rozebrali myslivci. ? To ty jejich proklaté kazajky a kudrliny ? Pak kdo je tady normální. Která dobrá duše se nás ujme?
Nemám rád lhaní a myslím si že jsem upřímný. Když miluju jsem věrný jak pes. V životě se nehodlám za níčím sběsile honit, ale spíš si život vychutnávat po boku s milující osobou ?
Jinak nejsem žádný vovoňený akční model příštího roku, což ale neznamená že smrdím! ?? Má holá hlava nemá nic společného s mými názory nebo přesvědčením.
Mé super schopnosti: umím nechat zmizet dobré jídlo, pivo, vino, slivovici. Umím taky číst, psát (očividně) a počítat.
Looking for
Ženu:)
Characteristics
Height: 178
Weight: 78
Hair: Nemám
Eyes: Hnědé
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.