Blindr
sk cz si en

Mekopi

Man, 32
Hlavní město Praha - Česko
About me
Upřímný introvert ISFJ, rád se bavím na rovinu, učím novým věcem a zlepšují se v těch, které už umím. Mám rád filmy, kino, hudbu, přírodu, výlety, focení, procházky a volný čas nejraději tráví ve dvou, kdy se můžu cítit přirozeně a uvolněně.
Jsem rád jaký jsem a hledám holku na vážný vztah, která se má také ráda a která by ocenila jaký jsem, protože já ocením zase jaká je ona.
Holku, se kterou můžu být přesně takový jaký jsem a která se přede mnou zkáze přesně taková, jaká je.
Looking for
Holku z Prahy do cca 30 let, bezdětnou nekuřačku. Ideálně štíhlejší postavy, menší než já (174cm), která se ráda cítí být holkou, chová se tak a obléká. Ideálů je spousta, ale nakonec jsou stejně důležitější věci, hlavně aby jsme si rozuměli, chteli podobné věci v životě, oba dva hledali vážný vztah, hodná, upřímná, která se raději o věcech a problémech baví, než aby utíkala a ignorovala. Věrná, pro kterou by ten druhý mohla být priorita. Preferuji holku, která má ve 4 písmenech osobnosti "S" - já jsem ISFJ a jelikož většina lidí má písmeno "N", tak si s nimi nerozumím. Jak jsem zjistil, "S" a "N" vnímájí věci jinak. Je pravda, že většina chce to, co sama nemá, takže lidé s S hledají N, nebo introverti hledají extroverti atd. Já raději najdu někoho, kdo je podobný a s kým si budu víc rozumět, než aby byl někdo jiný a nakonec to stejně nevyšlo.
Je toho spousta co hledám a ostatní ne, ale pokud máš něco podobné, budu rád, když se ozveš :)
Characteristics
Height: 174
Weight: 52
Hair: Hnědé
Eyes: Hnědé
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.