Blindr
sk cz si en

Michaelito007

Man, 41
Středočeský kraj - Česko
About me
Ohľaduplný mladý muž, ktorý sa rád akokoľvek zabáva, prostredníctvom akýchkoľvek aktivít. Rád kdekoľvek cestujem a pozņávam nové zakutia vsetkého druhu. Obľubujem prechádzky, ako aj výlety, či akcie. V rámci toho, sa najde niečo zaujímave či energické. Rád spozņávam nových ľudi, ktorí sa bavia za pomoci kadejakých aktivít. Rád si akokoľvek zašportujem, popričom si zlešim kondičku. Som nefajčiar, alkohol si dám len veľmi zriedkavo, a s smierou.
Looking for
Rád pozņám každého fajn človeka, ktorý prejaví záujem voči mne, ohľadom športovania, aktivít alebo akejkoľvek zábavy. V rámci mojich záujmov, veriac dúfam, že sa ocitnem i v príjemnej spoločnosti milej dámy, ktorá prejaví záujem o stretnutie, priateľstvo či spríjemnenie voľných chvíľ. Prostrednictvom toho verím, snaď časom snaď sa usmeje na mňa šťatie, i najdem svoju lásku i vázny vzťah.

Porekadlo šťastia znie:

Túlajúc sa vôkol všade, pracoval som takmer všade, veď som predsa zo Slovenska, tu i tam sa pridá ženská.
Characteristics
Height: 183
Weight: 70
Hair: Tmavý blond
Eyes: Modré
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.