Blindr
sk cz si en

Stephan14

Man, 33
Košický kraj - Slovensko
About me
Som mladý, spoločenský zábavný a občas (kedz treba peňeži) aj pracovitý chalan. Viem sa postarať o rodinu (aspoň dúfam, keďže zatiaľ žiadnu nemám), ale aj o dobrú zábavu. Som príležitostný športovec a milovnik cestovania, welness, dobrého pivka, dobrého jedla a spánku. Mám rád aj vedu (vedecké pokroky), techniku, vesmír, šport, milujem Scifi a rád si prečítam aj nejakú scifi knihu. K môjmu životu neodmyslitelne patrí aj zábava typu disco (občas), welness a občas aj koncerty, oslavy a iné spoločenské udalosti. Milujem dovolenky nie len u nás, ale aj v zahraničí (hlavne pri mori all inclusive), ale čo najviac milujem sú vysiké teploty (25-35°), teda logicky neznášam zimu. Samozrejme dobrú sánkovačku či guľovačku, či iné zábavky si nenechám újsť. Ak chceš vediet viac, určite napíš. . . Možno čakám práve na teba. . .
Looking for
Hľadám dievča, ktoré bude na podobnej vlnovej dĺžke ako ja. Nemusí to byť žiadna intelektuálka, ani dokonalá žienka domáca alebo super poriadku milovná baba. Hľadĺm skôr zábavné, vtipné a chápavé dievča so zmyslom pre humor a ktoré si tiež vie užívať život na plno a neberie všetko príliš vážne, ale zároveň vie, čo chce a ktoré tu bude pre mňa v dobrých aj zlých časoch a bude mojou oporou a bude sa snažiť prispieť k nážmu spoločnému štastiu. Nemam rád odsudzovanie bez toho, aby jeden toho druhého poznal a nemam rád nálepkovanie napr ty si z východu západu, teply, hluchy, slepý blonďak, vráskavý, rapavý a podobne. Každý človek je iný a niečim výnimočný. a Niekedy v jednoduchosti je krása. Nemám rád (ako asi väčšina) klamstvo a nedôveru. Pamätaj nejde o obal, ale o to, čo je vo vnútri. Ak rada cestuješ, máš rada dovolenky, welness, posedenie v kaviarni, ale aj krásne večery strávené v pohodli domova pri pohári vínka a maš podobné názory a pohľad na svet, možno som to práve ja, na koho čakáš. . .
Characteristics
Height: 173
Weight: 88
Hair: Blond
Eyes: modré/zelené (podľa nálady)
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.