Blindr
sk cz si en

Thaiwald

Woman, 27
Pardubický kraj - Česko
About me
Ahoj, jsem poměrně aktivní člověk, který má celé léto rozplánované, ale hodně času mu zabírá učení se na státnice a práce na univerzitním projektu, tak bych ráda našla někoho, s kým bych si mohla psát, popřípadě zajít na procházku nebo do kavárny.

Ráda chodím do přírodě a běhám, u toho si vždycky dokážu vyčistit hlavu. Nejsem moc na nákupy a takové to drbání všeho a všech. Hrozně ráda si zahraju deskovky, to je taková moje vášeň! Jo a miluju kočky.
Looking for
Hledám nejlépe nějakou slečnu v mém věku, s kterou bych si mohla psát, občas třeba zajít ven a kdyby se z nás staly dobré kamarádky, vůbec se tomu bránit nebudu. Jsem hodně introvertní, tak se mi těžko seznamuje, navíc nejsem na takové ty klasické holčičí věci jako nákupy nebo koukání na Likehouse (nebo jak se to jmenuje). Takže pokud to máš stejně, budu moc ráda. pokud se ozveš! :)

Neříkám, že si ráda nenapíšu i s nějakým mužem, ale jsem zadaná a neplánuju to měnit, takže kamarádi klidně, ale víc nic. :)
Characteristics
Height: Empty
Weight: Empty
Hair: Empty
Eyes: Empty
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.