Blindr
sk cz si en

Tomas505

Man, 32
Hlavní město Praha - Česko
About me
Jsem pozitivní člověk a snažím se být nad věcí v každé situaci. Rád poznávám nová místa a tady bych rád našel někoho mně podobného.
Na první rande se jde ven, jinak to nejde a 5. rande je na chatě. Pokud se chata nebude líbit, budoucnost nás čeká, ale ne společná :D (rande brát s nadsázkou ?)
Looking for
Hezký večer všem nezadaným slečnám. Rád bych tady našel fajn parťačku, co ráda cestuje a poznává nová místa, ať už v Čechách nebo v zahraničí :)
Pozitivní vztah k přírodě nutností. Pokud budeš mít ráda legraci a ráda se směješ, je to velmi významné plus ;)
Věřím, že se tu někdo takový najde, ikdyž tu těžce převládají fake profily a o nabídky od profesionálek také není nouze ?
Prosím o bezdětné a mému věku blízké ženy :)
Characteristics
Height: 178
Weight: 70
Hair: Hnědé
Eyes: Modré
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.